Wijnproeverijen voor groepen vanaf 15 deelnemers (*)

odz “Lekker, Leuk, Leerzaam en Ludiek.”

Rondleiding met wijnproeverij

U kunt de wijngaard altijd in groepsverband (vanaf 15 personen (*)) komen bezoeken. Op afspraak verwelkomt de wijnboer u voor een leuke rondleiding met wijnproeverij van zijn heerlijke wijnen. Tijdens deze circa twee uur durende rondleiding maakt u kennis met het oude vak van wijngaardenier, de diverse nieuwe druivenrassen, de inspirerende omgeving van het historische landgoed Hof te Dieren en natuurlijk de smaak van witte, rode en/of rosé wijnen! Juist de beslotenheid van de hoge nostalgische moestuinmuur, maakt uw bezoek aan de wijngaard tot een inspirerend evenement. Door het prachtige gebouw met onze “cave” en de “Salon du Vin”, ideaal voor ontspanning in ieder jaargetijde!

Elke rondleiding met wijnproeverij wordt op uw wensen afgestemd. Wij gaan uit van de basisrondleiding met vier soorten wijn. U krijgt een uiteenzetting over de aanleg en het onderhoud van de wijngaard, de biologische productiemethode, de geschiedenis van de druiventeelt in het algemeen en op deze locatie in het bijzonder. Verder vertellen wij u (bijna) alles over maken van wijn, krijgt u tips en trucs om wijn (beter) te leren proeven en bezoekt u onze wijnmakerij. Bij de rondleiding met proeverij zijn (versgebakken) stokbrood met kruidenboter en olijven inbegrepen (€14,95 p/p). In overleg serveren wij graag een hartige garnituur, tapas of andere lekkernijen.
(*) in september en oktober is de minimale groepsgrootte 30 personen.

Pure Proeverij

Voor groepen die wat minder tijd hebben of alleen willen genieten van onze wijnen, bieden wij de Pure Proeverij. Op het wijngaardterras of in de “Salon du Vin” krijgt u uitleg over de druiventeelt, het wijn maken en de Nederlandse wijn in het bijzonder. In een tijdsbestek van circa een uur proeft u drie verschillende wijnen van de wijngaard en bezoekt u onze wijnmakerij. Bij deze proeverij zijn stokbrood met kruidenboter inbegrepen. (€11,95 p/p). Minimaal aantal deelnemers is 15 personen.

(*) in september en oktober is de minimale groepsgrootte 30 personen.

Open wijnproeverijen voor groepen kleiner dan 15 deelnemers.

Bent u met een groep kleiner dan 15 personen of individueel en wilt u toch een keer deelnemen aan een rondleiding of Pure Proeverij? Dat kan! Op vooraf vastgestelde data (zie Agenda) verzorgen wij Open Rondleidingen met Wijnproeverij en Open Pure Proeverijen. U bent van harte welkom. De inhoud en prijs per deelnemer is gelijk aan de Rondleiding of de Pure Proeverij voor groepen zoals hierboven beschreven. U moet wel van tevoren aanmelden!
Nieuwe data staan in de agenda!

Ook als cadeaubon een ideaal geschenk! Bestel via de webshop of via mail. Uw cadeaubon blijft geldig, ook na de einddatum!

Voor extra informatie over proeverijen of reserveren, neem dan gewoon even contact met ons op.