Arrangementen

Wijn-Proef-Rijtje
Tijdens onze dagelijkse openingstijden kan je bijna altijd genieten van een Wijn-Proef-Rijtje: drie verschillende wijnen proeven voor een klein prijsje. Zonder afspraak gewoon binnen lopen en genieten! Ervaar onze wijnen op een unieke locatie.

Arrangementen in combinatie met een rondleiding (vanaf 20 deelnemers).

Kiest u voor een Rondleiding met wijnproeverij of een Pure Proeverij dan kunnen wij deze voor u aanvullen met een lunch, BBQ, buffet, Pizza/pasta arrangement of een borrelplank. Voor uitgebreide informatie zie (LINK naar mogelijkheden) .

Picknicken in de wijngaard (van 2 tot 10 deelnemers)
Wij vullen graag een picknickmand en bieden u de gelegenheid hiervan te genieten op een door u gekozen plek tussen de druiven of onder onze notenbomen. Ruim belegde broodjes, sandwiches, zoetigheden, fruit, wijn en sap. Minimaal twee dagen van te voren reserveren. €18,50 per persoon. In ’t weekend vanaf 13.30 uur en op werkdagen in overleg. Minimaal 2 en maximaal 10 deelnemers.

Pizza’s bakken in de houtoven (aangekondigd in de agenda)
In de zomermaanden bakken we in de weekenden regelmatig focaccia’s, maar ook mooie pizza’s, belegd met de lekkerste ingrediënten in onze mobiele houtoven.  Heerlijk te combineren met een glas goede wijn of overheerlijk druivensap. De “pizza-momenten” kondigen wij aan in onze agenda en facebook. Reserveren is niet mogelijk.

Eten bij de wijnboer
Het is weer heerlijk “eten bij de wijnboer”, deze herfst en winter. Aanschuiven aan lange tafels en genieten van een mooi drie- of viergangen menu en nieuwe mensen leren kennen. Een bijpassend wijnarrangement is inclusief. Menu en prijs komen in de agenda en aanmelden noodzakelijk. De data zetten wij in de agenda.

Voor extra informatie of reserveren, neemt u dan contact met ons op.
U kunt ook een kijkje nemen in onze agenda om te zien wanneer deze activiteiten gepland staan.