Domein Hof te Dieren

Contact & Routebeschrijving

 

Indien u ons wilt bereiken dan kunt u het beste een mail * sturen of even via het mobiele telefoonnummer contact opnemen.

Wij geven een nieuwsbrief uit waarin wij u op de hoogte houden van de activiteiten op de wijngaard. Geef uw e-mail adres door en wij houden ook op de hoogte. Maar let vooral op onze Facebook pagina. Deze geeft veel actuele informatie

 

Locatie wijngaard:

 

    Arnhemsestraatweg 16

    NL - 6953 AX DIEREN

    Telefoon: 06-223 99 642

    e-mail: wijngaard@cretier.nl

    Twitter: @wijngaarddieren

    Facebook: https://www.facebook.com/DomeinHofTeDierenWijngaard/

 

 

 

Gedurende het zomereizoen van april tot en met oktober is de wijngaard op zaterdag open van 12 tot 17 uur en op zondag van 13 tot 17 uur (wijzigingen op de home-page). Op werkdagen kunt u op afspraak terecht voor aankoop van uw wijnen en planten (bel even voor de openingstijden, dat voorkomt teleurstelling).

 

Een Rondleiding met Wijnproeverij, een Pure Proeverij en alle feesten verzorgen wij natuurlijk het gehele jaar door (op afspraak).

Van november tot en met maart is de wijngaard (bijna) alle zaterdagen open van 13 tot 17 uur (let op de website). Op werkdagen kunt u op afspraak terecht! Bel 06-223 99 642.

    

Routebeschrijving

 

Onze wijngaard ligt tussen Dieren en Ellecom aan de parallelweg. U mag hier met de auto gewoon rijden!!

 

Vanaf Arnhem (Velperbroek):

De A348 afrijden, aan het eind linksaf de N48. Op de T-splitsing bij de stoplichten rechtsaf richting Dieren. Vervolgens 2e stoplicht  rechts (let op: eerste is alleen voor overstekende fietsers) en DIRECT weer rechts de parallelweg op (u rijdt nu terug langs de weg waar u zojuist vandaan kwam). Circa 400 m doorrijden dan ziet u aan de linkerkant een groot smeedijzeren hek in een hoge muur. Hiervoor kunt u parkeren.

 

Vanaf Doetinchem/ Doesburg:

De N48 van Doetinchem via Keppel, Hummelo en Drempt naar Doesburg. IJsselbrug bij Doesburg over richting Dieren. Op de T-splitsing bij de derde stoplichten rechtsaf richting Dieren. Vervolgens 2e stoplicht rechts (let op: eerste is alleen voor overstekende fietsers) en DIRECT weer rechts de parallelweg op (u rijdt nu terug langs de weg waar u zojuist vandaan kwam). Circa 400 m doorrijden dan ziet u aan de linkerkant een groot smeedijzeren hek in een hoge muur. Hiervoor kunt u parkeren.

 

Vanaf Zutphen:

Via Leuvenheim door Spankeren naar Dieren. Dieren doorrijden. Bij afslag Olburgen / stoplichten linksaf en DIRECT na 10 m. rechts de parallelweg op. Circa 400 m doorrijden dan ziet u aan de linkerkant een groot smeedijzeren hek in een hoge muur. Hiervoor kunt u parkeren.

 

Met autonavigatie  (Tom Tom)

Instellen op Dieren, Arnhemsestraatweg 14

Let op: U bent al gearriveerd als de navigatie nog circa 300 meter te gaan aangeeft (ingang het grote smeedijzeren hek)!

 

Per trein

Aankomst op NS-intercitystation Dieren. Station uit richting bussen/Dieren Zuid, oversteken bij stoplichten en rechtsaf. Circa 900 meter lopend richting Ellecom (weg blijven volgen).

 

Per bus:

Aankomst bij halte Het Rhedens, Doesburgsedijk in Dieren. Circa 400 meter lopend richting Ellecom, of halte station Dieren, circa 900 meter lopend richting Ellecom.

 

ga naar HOME

 

 

 

 

Uw e-mail wordt alleen door ons gebruikt om u op de hoogte te houden van de activiteiten op onze wijngaard.